≫ 

"Trovačica" iz Banjaluke radi u Republičkom pedagoškom zavodu: Koleginici sipala otrov u kafu?

Nina N. se sumnjiči da je koleginicu danima trovala

  • 0
Banjalučanka Nina osumnjičena da je danima sipala sugrađanki otrov u kafu, Kafa otrov Foto: Shutterstock

Republički pedagoški zavod Republike Srpske pokrenuo je disciplinski postupak protiv saposlene u ovoj ustanovi Nine N., koja je osumnjičena za pokušaj ubistva koleginice, saopšteno je iz ove ustanove.

Navode da će do okončanja disciplinskog postupka zaposlena Nina N. biti udaljena sa radnog mesta.

O svemu su, kažu, informisali i Ministarstvo prosvete i kulture Republike Srpske.

Prethodno je saopšteno da je postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, nakon ispitivanja osumnjičene predložio banjalučkom Okružnom sudu određivanje mere pritvora, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično delo ubistvo u pokušaju.

Navodi se da je osumnjičena u vremenskom periodu od dana 8. do 21. decembra, sipala u kafu koleginice, oštećenoj T.S. iz Banjaluke, materiju opasnu po život i zdravlje u nameri da oštećenu liši života.

Pomenuta materija je izuzeta i biće predmet veštačenja u toku istrage. Tužilac je predložio pritvor za određivanje mere pritvora zbog postojanja osnovane bojazni da bi osumnjičena boravkom na slobodi mogla uticati na svedoke, te zbog postojanja naročitih okolnosti koje opravdavaju bojazan da će osumnjičena ponoviti ili dovršiti pokušano krivično delo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA