≫ 

Nakon monstruoznog ubistva bebe, Goran nazvao brata svoje bivše: "Ili se sam ubij, ili ću te ja"

Ubijena devojčica nije bila dete napadača, amajka je životno ugrožena

  • 0
Goran Knežević Foto: Facebook

Napadač koji je u zagrebačkom naselju Kozari putevi sinoć ubio jednoipogodišnju devojčicu i teško povredio njenu majku, sam sebi je na kraju presudio.

Kako nezvanično saznaje Jutarnji list, Goran K. (43) se, nakon što je sekirom navalio na bivšu partnerku i njenu bebu, dao u beg. Dok je vozio po zagrebačkoj zaobilaznici nazvao je brata svoje bivše i rekao mu kakav je zločin počinio, na šta mu je ovaj navodno odgovorio: "Ili se sam ubij ili ću te ja".

Ubica je nakon toga odlučio sam da okonča život tako što se bacio pod kamion.

Pre nego što je počinio samoubistvo, 43-godišnjak je skrivio u svom sumanutom begu dve saobraćajne nesreće sa materijalnom štetom. Nakon drugog sudara je, saznaje Jutarnji, sleteo sa puta da bi se prilikom povratka na A3 bacio pod kamion.

Inače, brat povređene žene živi nekoliko kuća dalje od mesta stravičnog zločina, a devojčica koja je podlegla stravičnim povredama nije dete napadača.

Goranova bivša partnerka trenutno se nalazi u teškom stanju u bolnici.

Načelnik neurohirurgije KB Dubrava, Tonko Marinović, rekao je kako je pacijentkinja i dalje životno ugrožena.

"Sinoć smo primili 41-godišnjakinju sa teškim kraniocerebralnim povredama (povrede glave i mozga) nakon čega je operisana i nalazi se u jedinici intenzivnog lečenja. I u ovom trenutku se sprovode mere intenzivnog lečenja, a stanje pacijentkinje je i dalje teško, odnosno životno je ugrožena", kaže dr Marinović.

Kako se saznaje od stanovnika Kozari puteva, Goran K. je od ranije poznat policiji po pljačkama i nasilju, te je dosta vremena proveo po zatvorima.

Neko vreme radio je kao čuvar u jednom poznatom noćnom klubu u Dugom Selu, a navodno se bavio i švercom p0olovnih automobila. I on je živeo u istom kvartu kao i njegove žrtve.

Video: Ovo je kuća u Zagrebu u kojoj je otac bebu ubio nožem, a bivšu suprugu ranio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA