≫ 

Tragičan kraj potrage: Pronađeno telo dečaka kojeg je odneo talas u Herceg Novom

Telo je pronađeno neposredno nakon što je završena današnja potraga

  • 0

Telo trinaestogodišnjeg N.V. pronađeno je ispod tvrđave Fort Oštra na istoimenom rtu, na zapadnoj strani ulaza u Boku, prenose Vijesti.

Potraga za dečakom trajala je osam dana.

Telo je pronađeno neposredno nakon što je završena današnja potraga.

"Vijestima" je nezvanično saopšteno da je spasiocima stiglo obaveštenje da je u moru u blizini tog rta uočeno beživotno telo.

Ekipe su se, kako je rekao sagovornik "Vijesti", odmah uputile ka naznačenoj poziciji koja se nalazi u teritorijalnim vodama Republike Hrvatske.

Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama u skladu sa Nacionalnim planom traganja i spasavanja na moru nastavila je jutros potragu.

Pretraživan je akvatorijum zapadno i jugozapadno od hotela "Plaža" u Herceg Novom prema Sutorini, Njivicama i rtu Kobila.

Učestvovalo je više plovila državnih službi i privatnika, kao i helikopter Vojske Crne Gore i dron sa termovizijskom kamerom Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama (UPSUL)..

Ronioci RCUD-a, Mornarice Vojske Crne Gore, UPSUL-a i Službe zaštite i spašavanja Kotor detaljno su više sati pretraživali podmorje.

Video: Uslovi na terenu su bili jako loši zbog jakog mora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA