≫ 

Zaplena droge i oružja u Mrkonjić Gradu: U operativnoj akciji "Fly" više lica lišeno slobode

Navedena akcija je sprovedena po naredbama Okružnog suda Banja Luka

  • 0
zaplena, droga, Mrkonjić Grad, Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske

Četiri osobe uhapšene su u Mrkonjić Gradu u okviru akcije "Fly" zbog posedovanja i proizvodnje narkotika, saopštila je policija.

Prilikom pretresa na lokacijama koje koriste osumnjičena lica, a koji su izvršeni na području Banjaluke, Mrkonjić Grada i Šipova, pronađeno je i oduzeto: startni pištolj, vojnički bajonet, određena količina municije, oružje, ručna bomba, određena količina TNT eksploziva, službene lisice, mobilni telefoni, određena količina bele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, vage za precizno merenje sa obrisima bele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, snimač video nadzora, veća količina novca, kao i drugi dokazi koji se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnih dela.

Navedena akcija je sprovedena po naredbama Okružnog suda Banja Luka, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Upravom policije, jedinicom žandarmerije-konjica i službeni psi, i Policijskom upravom Banjaluka.

Video: Uhapšena dvojica muškaraca sa 700 grama kokaina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA