Divljali na putu i prenosili uživo, pa se zabili u betonski stub: Jedan mladić (17) u bolnici

Događaj treba da posluži kao primer kako se ne treba ponašati u saobraćaju

  • 3

Dva mladića su povređena od kojih jedan teže u udesu posle nasilničke vožnje u Novoj Gradiški u Hrvatskoj koju su sami neposredno pre nesreće snimali.

Ovaj događaj treba da posluži kao primer drugima, naročito mladima o tome kako ne bi trebalo da ponaša u saobraćaju jer zbog trenutka nepažnje ili nemara posledice mogu ostatii ceo život, piše Večernji list.

U Novoj Gradiški, na raskrsnici Ulica Josipa Jurja Štrosmajera, Jurja Haulika i Maksimilijana Benkovića, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba (17) teško povređena.

Društvenim mrežama širi se video koji bi mogao biti uznemirujućeg sadržaja.

Policijskim uviđajem je utvrđeno da je automobilom upravljao 17-godišnjak, bez vozačke dozvole, koji nije bio vezan zaštitnim pojasom. Dolaskom pred raskrsnicu, zbog neprilagođene brzine i zanošenju preko saobraćajnog ostrva, dok je kočio sleteo je na kolovoz Ulice Slavonskih graničara.

Automobilom je udario u betonski stub. Vozač je teško povređen i nalazi se u bolnici u Novoj Gradiški, dok je suvozač (16) zadobio lakše povrede.

Policijski službenici protiv 17-godišnjaka podnose krivičnu prijavu Opštinskom državnom tužilaštvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje da je počinio krivično delo obesne vožnje u drumskom saobraćaju. Optužni predlog biće podnet i protiv 16-godišnjeg suvozača jer nije bio vezan.

Video: Pojačana kontrola saobraćaja: Pešaci u ovom periodu najugroženiji, jednu stvar su u obavezi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA