Vreme čitanja: oko 1 min.

Krijumčar u begu od policije izgubio kontrolu nad vozilom i prevrnuo se: Filmsko hapšenje u Makedoniji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vozač J.Z. (27) iz Slupčana, opština Lipkovo, lišen je slobode jer je u vozilu prevozio 11 izbeglica (troje iz Indije, pet iz Pakistana i troje iz Avganistana)

  • 0
Policija, Makedonija, makedonska policija Foto: Profimedia

Vozač, za koga se ispostavilo da je krimjučar izbeglica, pokušala je danas da zaustavi makedonska policija na autoputu A1 od Negotino do Velesa, ali vozač je u pokušaju da pobegne ubrzo izgubio kontrolu nad vozilom koje se prevrnulo.

Iz MUP Severne Makedonije je potvrđeno da je 20-ak minuta posle ponoći patrola policije iz stanice Mihajlovo pokušala da zaustavi sumnjivo vozilo marke "opel" kojim je, kako se ispostavilo upravljao krijumčar izbeglica, prenosi portal Plusinfo.mk, piše Tanjug.

Vozač J.Z. (27) iz Slupčana, opština Lipkovo, lišen je slobode jer je u vozilu prevozio 11 izbeglica (troje iz Indije, pet iz Pakistana i troje iz Avganistana), saopšteno je iz makedonskog MUP.

- J.Z. i tri migranta sa telesnim povredama prevezeni su u Opštu bolnicu Veles gde im je pružena lekarska pomoća, a potom je J.Z. lišen slobode i zadržan na daljem postupku u policijskoj stanici Veles. Izbeglice su smeštene u Privremeni tranzitni centar Vinojug. O događaju je obavešten javni tužilac. Nakon što se predmet u potpunosti dokumentuje biće mu dostavljen odgovarajući podnesak - saopšteno je iz MUP S. Makedonije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA