Vreme čitanja: oko 1 min.

Pretio da će ubiti još ljudi, u oca pucao kroz vrata "mercedesa"? Ubica iz Vinkovaca poslao poruku pre zločina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na fotografiji se vidi mladić sa maskom s motivom američke zastave i pištolj s kojim je krenuo u ubilački pohod. Napisao je da je planirao još žrtava i zahvalio se prijateljima

  • 1
Pištolj, pucnjava Foto: Shutterstock

Hrvatski portal 24 sata dobio je potresnu i brutalnu oproštajnu poruku i fotografiju ubice iz Vinkovaca, 22-godišnjaka koji je ubio svog oca, poznatog vinkovačkog preduzetnika A.P., a potom je pucao i na kuću u kojoj su bili njegova majka i braća.

Na fotografiji se vidi mladić sa maskom s motivom američke zastave i pištolj s kojim je krenuo u ubilački pohod. Maska je iz izrazito nasilne igre "Payday 2", gde igrač kontroliše jednog od 22 člana bande i pljačka banke, prodavnice i vozila za transport novca.

Planirao da ubije još ljudi

Oca je, kako nezvanično saznaje portal 24sata, sin ubio kroz vrata "mercedesa". Kad je došla policija, zapucao je i na nju. U razmeni vatre policajci su pucali i u vazduh i govorili su mu da se preda. On je pobegao i ubio se.

Jutro nakon strašnog zločina, policija je trakom ogradila dve kuće u Vinkovcima.

Ispred kuće je parkiran i "mercedes" koji je takođe policija ogradila. Na vratima auta, na strani vozača, vidi se jedna rupa, koja nalikuje rupi od metka te izgleda kao da je metak ispaljen iz vozila prema van.

Prijateljima poslao poruku

Portal 24 sata ima oproštajnu poruku koju je ubica poslao svojim prijateljima i u kojoj je najavio šta će učiniti. Napisao je i kako je, osim oca, planirao da ubije još ljudi.

U oproštajnoj poruci piše kako je imao težak život i da je razvio neku vrstu traumatskog poremećaja.

Zahvalio se prijateljima i rekao da paze jedni na druge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fredy

    29. mart 2023 | 16:12

    Stalno govorim da je ex Yuga postala mnogo gora od divljeg zapada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA