≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tragedija na maturskom putovanju: Učenik iz Istre poginuo u Pragu

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Izvršen je policijski uviđaj, a što se tačno dogodilo i mi ćemo znati nakon zvaničnih informacija", rekao je advokat Krešimir Bronić iz srednje škole “Mate Balote”

  • 0
Prag policija, Češka, Prag, Eksplozija, Palestina Foto: Tanjug / AP

Maturant srednje škole iz Poreča poginuo je na maturskom putovanju u Pragu.

"Maturant naše srednje porečke škole nažalost smrtno je stradao na maturskom putovanju u Pragu. Više od toga ne mogu da govorim jer još uvek čekamo izveštaj od strane tamošnje policije", rekao je advokat Krešimir Bronić iz srednje škole “Mate Balote” za 24sata.

"Izvršen je policijski uviđaj, a što se tačno dogodilo i mi ćemo znati nakon zvaničnog izveštaja. Kao advokat škole osećam se užasno loše. Nisam bio prisutan odnosno nisam bio na tom putu. Izražavam najdublje saučešće roditeljima i celoj porodici u ime cele škole i svoje ime", naveo je i dodao kako se sve dogodilo oko ponoći u petak na subotu.

"Na matursko putovanje otišlo je 87 učenika, maturanata iz tri i po razreda, kao i četiri profesora. Otišli su na matursko putovanje u četvrtak, a trebalo je da ostanu do nedelje, no zbog cele situacije koja je sve duboko potresla, već su u subotu krenuli prema kući", zaključio je.

Video: Srušio se avion u Puli, ima poginulih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA