Vreme čitanja: oko 1 min.

Pijana devojka izgrebla ujaka pa otišla sama da se prijavi policiji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ujak je takođe bio u alkoholisanom stanju

  • 0
Hrvatska policija Foto: Shutterstock

Gordana (24) iz okolice Slatine proglašena je krivom i osuđena zbog fizičkog napada na ujaka kao i zbog vređanja policajca.

Prema presudi, sve se dogodilo u februaru ove godine oko 21.45 sati u kući na slatinskom području, gde je došlo do porodičnog nasilja.

“Okrivljena Gordana u alkoholisanom stanju s utvrđenom koncentracijom od 2,12 promila, ničim izazvana fizički je napala svoga ujaka, koji se nalazio u prostoru dnevnog boravka. Ujak je takođe bio alkoholisan s utvrđenom koncentracijom od 1,65 promila.

Gordana ga je napala tako što ga je noktima izgrebala u predelu desne strane lica. Daljnje nasilje sprečio je dečko okrivljene devojke koji je takođe bio tamo, ističe sudija u presudi koja je doneta ovih dana.

Ali to nije bio kraj. Gordana je potom otišla u zgradu policijske stanice u Slatini kako bi se sama prijavila za porodično nasilje. Pijana glava, šta ćete, piše Danica.hr.

“Istog dana u 22.05 sati okrivljena je lično pristupila u službene prostorije PP Slatina kako bi se prijavila za navedeni događaj. Prilikom obavljanja razgovora s njom, ista je bez ikakvog povoda i razloga na sav glas počela s vređanjem i omalovažavanjem polijcijskog službenika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA