≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čopor od 15 pasa lutalica napao dete (2) i njegovu baku u Bosanskoj krupi: Starija žena telom zaštitila unuka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ono što je posebno problematično je to što prema navodima Bosanskoj Krupi trenutno ne može kupiti vakcina protiv tetanusa

  • 0
Psi lutalice, čopor pasa lutalica Foto: Shutterstock

Psi lutalice su danas u jutarnjim satima na području industrijske zone Pilana u Bosanskoj Krupi napali dvogodišnje dete i njegovu baku.

Kako je navedeno stariju ženu i dete napao je čopor koji je činilo čak 15 pasa i to se desilo u području kojim građani inače prolaze. Starija žena svojim telom zaštitila dijete.

"Ovo je slika Bosanske Krupe! Dvogodišnje dete i njegova majka (nane) su danas u sred bela dana napadnuti od 15 pasa na području industrijske zone Pilana. Naglašavam da nisu nikud skrenuli, nego su bili na stazi kojom inače narod prolazi. O povredama njegove majke ne bih detaljisala, već možete zamisliti šta se desi nekome ko telom brani bebu ispod sebe," napisala je stanovnica Bosanske Krupe, piše Klix.

Ono što je posebno problematično je to što prema navodima Bosanskoj Krupi trenutno ne može kupiti vakcina protiv tetanusa.

Iz Policijske stanice Bosanska Krupa su potvrdili da je došlo do napada u jutarnjim satima i naveli su da se radi o lakšim povredama.

Istraga je u toku i više informacija će biti poznato sutra.

(Telegraf.rs)

Video: Čopor pasa napao ženu na motoru, ona se slupala sa sve babom i detetom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA