Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokret Evropa sad ide samostalno na izbore, Spajić nosilac liste

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glavni odbor je jednoglasno doneo odluku o modalitetu nastupa na parlamentarnim izborima

  • 0
Crna Gora izbori Podgorica glasačka kutija Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Pokret Evropa sad (PES) samostalno će nastupiti na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori zakazanim za 11. jun, a nosilac liste biće lider Pokreta Milojko Spajić.

To je večeras odlučeno na sednici Glavnog odbora PES-a.

Kako je saopšteno iz Pokreta Evropa sad, Glavni odbor je jednoglasno doneo odluku o modalitetu nastupa na parlamentarnim izborima, prenose Vijesti.

"Odlučeno je da Pokret Evropa sad u narednom periodu obavi niz razgovora sa građanskim listama, nezavisnim intelektualcima, uglednim aktivistima, lokalnim pokretima i partijama manje brojnih naroda u vezi sa zajedničkim nastupom. Listu Pokreta Evropa sad nosiće predsednik Pokreta Milojko Spajić koji je za to dobio jednoglasnu podršku", navodi se u saopštenju.

Iz tog pokreta su poručili da će "jedinstveno nastaviti političku borbu za jak životni standard, slobodne insititucije i pomireno društvo".

"Naša vizija je vizija u koju veruje Crna Gora i nastavićemo još odlučnije za nju da se borimo", zaključuje se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA