Vreme čitanja: oko 1 min.

Masovno ubistvo u školi u Beogradu udarna vest u regionu: "Masakr, ima mrtvih i ranjenih"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Regionalni mediji sa nevericom prenose vesti o užasnoj pucnjavi u školi u Beogradu i velikom broju žrtava

  • 4
Region o pucnjavi u Beogradu, škola Foto: Nikola Tomić, index.hr, jutarnji.rs, klix.ba, vijesti.me

Nezapamćen zločin u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u Beogradu udarna je vest u medijima u regionu. Prema poslednjim podacima, učenik 7. razreda ubio je osmoro dece i čuvara, dok su brojna deca povređena.

Masovno ubistvo u školi potreslo je Srbiju, ali i region, a ova vest je glavna i u tamošnjim medijima.

"Masakr u školi u Beogradu. Učenik (14) ubio najmanje 8 dece, puno ranjenih", "Učenik (14) pucao po školi, ima mrtvih i ranjenih: Naše koleginice leže, ne znamo jesu li žive", "Učenik pucao u školi, ima mrtvih i ranjenih", deo su naslova u medijima u regionu.

Hrvatski portal Index piše o "Masakru u školi", dok Jutarnji list takođe prenosi najnovije informacije o pucnjavi.

Portal Klix piše da je ubijeno najmanje osmoro dece, dok crnogorske Vijesti pišu da je više osoba ubijeno i ranjeno, a da je tinejdžer uhapšen.

Svi sa neverom prenose užasne vesti iz beogradske škole, dok se strahuje da ovo nije konačan broj žrtava.

Da podsetimo, kako saznaje Telegraf, učenik 7. razreda (14) pucao je u školi na Vračaru "Vladislav Ribnikar" i tom prilikom ubio osmoro dece i radnika obezbeđenja.


Kako nezvanično saznajemo, dečak je upao na čas istorije i počeo da puca na đake.

Jedno dete je već na operacionom stolu.. Ono ima povrede glave i životno je ugroženo.

Drugo dvoje dece koja su primljena u Tiršovu, imaju prostrelne rane i na intenzivnoj nezi su. Rranjeni se voze i u Urgentni centar, i u Institutu za majku i dete i u Tiršovu...

Napadač je navodno pucao iz očevog pištolja i sve je trajalo oko pet minuta. On je uhapšen i odveden na ispitivanje.

Ispred škole je veliki broj roditelja koji strahuju za svoju decu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    3. maj 2023 | 11:36

    Dečije pravo?! Šta je dečije pravo??? Da kad je besno nanese zlo drugom?!?!? Kada se pojavi problem i bude predočen roditelju on stane u odbrambeni stav sa izjavom...on/ona ima pravo , moje dete to nikad ne bi...izazvali su ga,pogledali su ga... i tako dalje i tako bliže. Profesori i nastavnici su omalovaženi i potpuno nepoštovani, deca su besna i nesrećna, zapostavljena i zanemarena i svoj bes i frustracije izbacuju na drugoj deci...onda bude ovako nešto užasno teško i tužno do kosti. Da zbog nekog roditelja koji žmuri na problem sopstvenog deteta nastradaju drugi, divni nevini i nedužni...da li svi stavite prst na čelo i pitate se ikad o mogućim posledicama? Škola bi trebala da bude lep period u životu svakog pojedinca...sad živimo u bojazni i strahu...žao mi je mnogo, iskreno saučešće 😔.

  • Krle

    3. maj 2023 | 11:22

    Amerikanizacija.

  • Darinka

    3. maj 2023 | 12:24

    Mi smo krivi, da,da, mi stariji, ništa nam nije pod kontrolom, a pogotovo ne ono što nam je najvrednije, naš podmladak naši potomci, naša djecica. Eto sad nažalost doći ćemo sebi bar na neko vrijeme, djecu nam truju sa svacim nečim, a mi stariji to nevidimo, nekako za sve se nađe vremena, a najmanje za ono sto nam je najsvetije, a to su naši potomci. Dragi moji Srbi što prije da se osvijestimo to je bolje za nas. Pomozimo jedni drugima, a najviše našoj djecici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA