Masovno ubistvo u školi u Beogradu udarna vest u regionu: "Masakr, ima mrtvih i ranjenih"

Regionalni mediji sa nevericom prenose vesti o užasnoj pucnjavi u školi u Beogradu i velikom broju žrtava

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dragana
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Me475

    03. maj 2023 | 18:25

    Tragedija je ogromna, zao mi je tolike dece Ali zao mi je I njega. Roditelji postanite svesni da Ako vase dete maltretira nekog u skoli moze ovo da se desi, opomenite ga kaznite jer neko dete trpi zbog toga. Mi smo se iz tog razloga preselili u drugu drzavu jer je vrsnjacko nasilje nad detetom bilo ogromno. Razrednu je bilo briga, sva vrata su nam bila zatvorena, doslo je to te mere da Sam digao ruke od srbije I otisao zauvek

  • Darinka

    03. maj 2023 | 12:24

    Mi smo krivi, da,da, mi stariji, ništa nam nije pod kontrolom, a pogotovo ne ono što nam je najvrednije, naš podmladak naši potomci, naša djecica. Eto sad nažalost doći ćemo sebi bar na neko vrijeme, djecu nam truju sa svacim nečim, a mi stariji to nevidimo, nekako za sve se nađe vremena, a najmanje za ono sto nam je najsvetije, a to su naši potomci. Dragi moji Srbi što prije da se osvijestimo to je bolje za nas. Pomozimo jedni drugima, a najviše našoj djecici.

  • Dragana

    03. maj 2023 | 11:36

    Dečije pravo?! Šta je dečije pravo??? Da kad je besno nanese zlo drugom?!?!? Kada se pojavi problem i bude predočen roditelju on stane u odbrambeni stav sa izjavom...on/ona ima pravo , moje dete to nikad ne bi...izazvali su ga,pogledali su ga... i tako dalje i tako bliže. Profesori i nastavnici su omalovaženi i potpuno nepoštovani, deca su besna i nesrećna, zapostavljena i zanemarena i svoj bes i frustracije izbacuju na drugoj deci...onda bude ovako nešto užasno teško i tužno do kosti. Da zbog nekog roditelja koji žmuri na problem sopstvenog deteta nastradaju drugi, divni nevini i nedužni...da li svi stavite prst na čelo i pitate se ikad o mogućim posledicama? Škola bi trebala da bude lep period u životu svakog pojedinca...sad živimo u bojazni i strahu...žao mi je mnogo, iskreno saučešće 😔.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA