≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pretnje mladića iz Bihaća nakon užasa u Beogradu: "Duže vreme spremam nezapamćen masakr u Ekonomskoj školi"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Informaciju o ovom nemilom slučaju ima i policija, a obaveštava se i tužilaštvo

  • 3
Pucnjava OŠ Vladislav Ribnikar Foto: Telegraf.rs

Mladić iz Bihaća, A. Z. navodno danima preti da će učiniti sličan krvav pir kakav se desio u Srbiji te da će ubiti učenike i zaposlene u Ekonomskoj školi, saznaje portal „Avaza“.

Stravičan slučaj potresao je region kada je juče četrnaestogodišnji mladić K. K. počinio masakr u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru, ubivši 9 osoba.

Međutim, na društvenim mrežama pojavile su se i objave onih koji hvale ovaj monstruozan čin dečaka, ali i otkrivaju da planiraju sličan zločin.

"Onaj dečak što je ubio osmoro dece je kraljina za mene! Onakvo nešto i ja spremam već duže vreme za ekonomsku školu u Bihaću. Biće nezapamćen masakr u Bihaću, to vam se kunem životom! Kad ste me znali svi osuđivati i izbegavati, zbog toga će da bude teror", napisao je A. Z.

Pretnje Bihać škola Printskrin: Twitter

Informaciju o ovom nemilom slučaju ima i policija, što je za Avaz i potvrđeno iz MUP-a Unsko-sanskog kantona.

"Imamo informaciju. Obaveštava se i tužilaštvo. To je osoba koja je poznata nama u policiji. Ne znamo koje je godište. Ja mislim da jeste maloletan. Ne znamo da li je iko prijavio. Mi smo to videli na društvenim mrežama i onda mi to po službenoj dužnosti proveravamo", rekao je Bahrudin Dželalagić, portparol MUP-a USK za portal „Avaza“.

Oglasila se škola u Bihaću nakon pretnji

Mešovita srednja škola u Bihaću oglasila se nakon što je jedan učenik zapretio da će izvršiti napad sličan onom koji se juče dogodio u Beogradu.


"Obaveštavamo sve učenike naše škole, kao i njihove roditelje, da zbog situacije koja je nastala zbog objave našeg bivšeg učenika Z.A. da nema potrebe za panikom. Nadležni organi su uredno i na vreme obavešteni i reagovali su u skladu sa svojim ovlašćenjima", navedeno je iz škole.

(Telegraf.rs)

Video: Tuga i bol, oproštaj od nastradalih drugara: Počelo okupljanje đaka ispred OŠ "Vladislav Ribnikar"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nata

    4. maj 2023 | 11:56

    Slusaj sinko! Zbog tebe i tebi slicnima,mora se pod hitno vratiti Dusanov zakonik! Samo za te pretnje - visio bi ti meni za primer!!!

  • Marina

    4. maj 2023 | 11:50

    Deca koja daju ovakve objace ma momentalno sa roditeljima pozvati na odgovornost. Nije normalno da se neko ovako ponasa i javno preko mreza daje ovakve izjave. Zivimo u losem drustvu, na internetu imamo svakakvih losih i opasnih sadrzaja koji ne mogu da se blokiraju, roditelji ne vaspitaju svoju decu na pravi nacin, sve im tolerisu. Stanujem blizu jedne skole i kada cujem kako se ta deca izrazavaju, jeza me uhvati kakav je to ulicni zargon. Vecinom taj zargon pokupe sa raznih mreza ili uzasnih TV emisija koje treba da se zabrane. Svi smo krivi sto nam je drustvo ovako posrnulo. Nedovoljna kontrola, nepostojanje adekvatnih kazni a prosveti su vezane ruke losim zakonom da ucenici i roditelji mogu da gaze po njima. To nekada nije moglo tako.

  • 4. maj 2023 | 11:49

    Sada ce nasilnici da se predstavljaju kao žrtve kako bi opravdali svoje postupke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA