≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je mladić koji je pretio da će učiniti krvav pir u školi u Bihaću: Majka mu radi u policiji

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je bivši učenik te škole

  • 2
Pretnje Bihać Printskrin: Twitter

Mladić A.Z. (18) iz Bihaća, inače bivši učenik Mešovite srednje škole u tom gradu, priveden je u policiju nakon što je u objavi na društvenim mrežama zapretio da će počiniti sličan događaj koji se dogodio juče u Beogradu, te ubiti učenike i radnike u toj školi.

On će u narednom periodu biti podvrgnut kriminalističkom ispitivanju te predat Tužilaštvu USK na dalje postupanje.

Nakon što je mladić pretio da će počiniti masakr u Ekonomskoj školi u Bihaću, portal "Avaza" otkriva nove detalje.

"Primili smo prijavu i preuzeli mere i radnje. S obzirom na to da je majka od momka službenica Uprave policije, tužilac je naredio da će dalji rad na ovom predmetu preuzeti Federalna uprava policije", otkrio je za "Avaz" Jusuf Mešić, v.d. komesara MUP-a USK.

Inače, na profilu ovoga mladića pojavio se post u vezi tragičnog događaja u Beogradu kada je 13-godišnjak počinio maskar u školi "Vladislav Ribnikar" u beogradskom naselju Vračar.

"Onaj dečak što je ubio osmoro dece je kraljina za mene! Onakvo nešto i ja spremam već duže vreme za ekonomsku školu u Bihaću. Biće nezapamćen masakr u Bihaću, to vam se kunem životom! Kad ste me znali svi osuđivati i izbegavati, zbog toga će da bude teror", napisao je A. Z.

Objava se velikom brzinom proširila društvenim mrežama, pa je odmah reagovalo i rukovodstvo škole te slučaj prijavilo policiji.

Informaciju o ovom nemilom slučaju ima i policija, što je za Avaz i potvrđeno iz MUP-a Unsko-sanskog kantona.


"Imamo informaciju. Obaveštava se i tužilaštvo. To je osoba koja je poznata nama u policiji. Ne znamo koje je godište. Ja mislim da jeste maloletan. Ne znamo da li je iko prijavio. Mi smo to videli na društvenim mrežama i onda mi to po službenoj dužnosti proveravamo", rekao je Bahrudin Dželalagić, portparol MUP-a USK za portal „Avaza“.

(Telegraf.rs)

Video: Stotinu dece okupilo se oko škole na Vračaru: Svi nose po 9 sveća i belo cveće

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA