≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbinu 60 dana zatvora u Crnoj Gori zbog posedovanja marihuane u dvorištu škole u Budvi

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je bez odlaganja sproveden u Spuž

  • 0
Hapšenje lisice Foto: Shutterstock

Državljanin Srbije G.S. (28), sa trenutnim boravkom u Ulcinju, kažnjen je u hitnom postupku pred Sudom za prekršaje u Budvi novčanom kaznom u iznosu od 1.500 evra, ali kako nije platio kaznu ona je zamenjena dvomesečnim zatvorom.

Kako je saopšteno iz Suda za prekršaje u Budvi, njega je juče u dvorištu OŠ "Stefan Mitrov Ljubiša" u Budvi uhapsila policija i pronašla pvc zamotuljak sa sadržajem marihuane, prenose Vijesti.

"Koja je po navodima optužbe bila namenjena za njegovu ličnu upotrebu, za koji prekršaj je zakonom propisana novčana kazna u rasponu od 100 evra do 2.000", naveo je predsednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

Kako okrivljeni, kako je dodao, kao inostrani državljanin nije platio izrečenu novčanu kaznu odmah po izricanju, ista je zamenjena u kaznu zatvora u trajanju od 60 dana, na koju je bez odlaganja sproveden u UIKS Spuž.

"Opojna droga je trajno oduzeta i biće predata Upravi policije na uništenje u zakonom propisanoj proceduri", naveo je Đukanović.

(Telegraf.rs)

Video: Hapšenje i zaplena 10 kilograma marihuane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA