≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

U tužilaštvo doveden mladić koji je sinoć usmrtio mladu dr Spahić: Lekari se bore za život jedne devojke

Vreme čitanja: oko 1 min.

Utvrđeno je da je prilikom saobraćajne nesreće u krvi imao 0.41 promil alkohola te je vozio brže od ograničenja

  • 10

A. B. (27) koji je sinoć u 23:30 sati na Marijin Dvoru u Sarajevu usmrtio devojku i povredio još dva pešaka, predat je u nadležnost Tužilaštva Kantona Sarajevo, prenosi Klix.

On se sumnjiči da je u petak uveče, u ulici Maršala Tita, skrivio saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradala doktorka Doma zdravlja Kantona Sarajevo Azra Spahić (25), teško je povređena devojka S. E. (21), a u kritičnom stanju je S. A. (26).

Odmah nakon obavljenog uviđaja je uhapšen, a utvrđeno je da je prilikom saobraćajne nesreće u krvi imao 0.41 promil alkohola te je vozio brže od ograničenja.

Azra Spahić Azra Spahić Foto: Facebook

On je takođe vozio bez položenog vozačkog ispita, a policiji je poznat odranije upravo po prekršajnim nalozima zbog vožnje automobila bez vozačke dozvole. Zbog toga je više puta kažnjavan.

Nakon kriminalističke obrade, on je u zakonskom roku predat u nadležnost Tužilaštva BiH. Dežurni tužilac će nakon ispitivanja odlučiti o tome kakvu će meru zatražiti od suda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    27. maj 2023 | 19:42

    pustite ga sada a hapsite sudije koji su ga pustali do sada jer oni su glavni krivci bez vozačke ko zna koliko kazbi i ni jedna da ga odvede u zatvor sramota za sudstvo

  • Zox

    27. maj 2023 | 19:32

    Ovo je izgleda svuda postao trend voziti bez vozačke dozvole, njima je izgleda jedina kazna robija da ne bi ponovo vozio, ali nažalost takve kazne nema, žalosno izgubljen jedan mladi život a debela svinja će i dalje živeti.

  • ceca

    27. maj 2023 | 19:30

    sramota voziti bez dozvole divljati o usmrtiti tako mladu i lijepu djevojku a uz to jos i doktor samo iza resetaka i nikad vani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA