≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkriven identitet mladića koji su pretukli Srbina u Sutomoru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je potvrđeno za Telegraf.rs, incident se dogodio oko 20.30 časova na šetalištu u Sutomoru, a mladić iz Srbije u napadu je zadobio teške telesne povrede

  • 1
Pretučeni u Sutomoru Vladimir Printskrin: Instagram

Policija u Crnoj Gori privela je dvojicu mladića koji se sumnjiče da su napali mladića iz Srbije M. V. i brutalno ga isprebijali na šetalištu u Sutomoru.

Kako je potvrđeno za Telegraf.rs, incident se dogodio oko 20.30 časova, a policija je privela R. B. (24) iz Bara i A. Ć. (23), državljanina Republike Srbije.

Oni se terete da su M. V. napali, a potom mu zadali udarce u predelu glave i tela.

"Tom prilikom naneli su mu teške telesne povrde, nakon čega su se dali u beg", navode iz policije.

R. B. i A. Ć. su ubrzo locirani i privedeni.

"O svemu je obavešten tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, koji je naložio da se protiv pomenutih podnese krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim delom teška telesna povreda", dodaju iz policije.

Podsetimo, M. V. se oglasio nakon stravičnog napada i rekao da ne poznaje momke koji su ga pretukli.

On je rekao da su mladići bili "vidno pod uticajem nekakvih stimulansa i očigledno agresivni".

"Video sam da se koškaju, kako međusobno, tako i sa prolaznicima nasumično. Videvši to, pokušao sam mirno da ih obiđem i nastavim svoju putanju (pritom nismo imali nikakvu verbalnu komunikaciju). Međutim, osetio sam snažan udarac u predelu glave (sa leđa) i tada su počeli da udaraju jako i nekontrolisano, bez ikakvog razloga apsolutno, ničim izazvano zaista", naveo je napadnuti mladić.

M. V. je rekao da je u napadu teško povređen.

"Nos je polomljen, brada mi je zašivena i imam hematome po celoj glavi, osećam se loše i zaista ne mogu da shvatim zašto je ovo učinjeno. Po prirodi nisam konfliktan, naprotiv. Konobari iz obližnjeg kafića su mi pomogli dok nije stigla pomoć. Očevidaca je bilo mnogo, a sve se desilo u špicu između 20 i 21 čas", naveo je muškarac iz Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA