Vreme čitanja: oko 1 min.

Albanci uhapšeni u Hrvatskoj zbog izazivanja požara: Snimljen trenutak kad je vatra buknula?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je utvrđeno dosadašnjom istragom, požar je izbio u blizini kuće na kojoj su oni radili

  • 3
Čiovo požar Hrvatska kanader Foto: Tanjug/AP

Dvojica albanskih državljana koji imaju dozvolu za rad u Republici Hrvatskoj i koji se u Hrvatskoj nalaze legalno, dovode se u vezu s požarom koji je izbio u četvrtak poslepodne na Čiovu, piše Slobodna Dalmacija.

Oni su uhapšeni i nalaze se u policijskoj stanici, gde se nad njima sprovodi istraga, a kako navodi portal, osumnjičeni su izvodili građevinske radove na jednoj kući na Čiovu.

Kako je utvrđeno dosadašnjom istragom, požar je izbio u blizini kuće na kojoj su oni radili, a zbog čega je požar izbio utvrdiće dalja istraga.

Na društvenim mrežama kruži navodni snimak nastanka velikog požara na Čiovu u kojoj je od juče izgorelo 450 hektara površine, javlja Morski.hr. Video u kojem se tvrdi kako je snimljen ‘sam početak strave i užasa‘ objavljen je na TikToku:

@apartmani_kraljevic Sami početak ove strave i užasa....... ♬ Suspenso - Criptofonio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZVRK

    28. jul 2023 | 17:29

    UDARIO BRAT NA BRATA!

  • Ma sta sad

    28. jul 2023 | 17:25

    Ma nije to nista to su njihovi puleni oni mogu sve i nikom nista. Pa vi ih obozavate volite sad su i vas okupirali i docice vam glave ti arnauti , oni zive jos na drvetu svi imaju Diplome primitivizma ako mozete uzeti i ove Nase da vam populacija poraste samo polako videcete koju vrednost primitivizma oni imaju pa cete nas moliti za lek protiv njih al to ce vas kostati mnogo jer ste nam mnogo zla mislili i uradili platite pa vidite.

  • narancic

    28. jul 2023 | 17:22

    Teroristima treba zabranit ulazak na Krscansku zemlju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA