≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Njih četvorica pretukla su mog sina, molim vas pomozite": Majka iz Zagreba objavila poruku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Danas je to bilo moje dete, sutra može da bude tvoje, zaključila je zabrinuta majka.

  • 0
hrvatska ambulantna kola, hitna pomoc, Foto-ilustracija: Shutterstock

Majka iz Zagreba objavila je na društvenim mrežama da su njenog sina (18) pretukla četvorica napadača. Uz objavu je priložila fotografiju sina i opis napadača.

Mnogi građani su joj se javili u znak podrške. Ona kaže da je slučaj prijavila policiji. Mladić je zadobio višestruke povrede glave i tela. Svašta se dogodilo, kaže uznemirena majka, na Klaki.

„Dragi komšije, prijatelji, poznanici. Više od svega danas mi je potrebna vaša pomoć. Večeras su na Klaki četiri dečaka (17, 18 godina) napala i pretukla mog sina (18). Seli su u tramvaj broj 12 na trgu, izašli na okretnici Dubrava i ušli u autobus 206 koji je kretao u 21.15. Sišli su za sinom na stajalištu u ulici Josipa Hame (kod vrtića Pčelica), pratili ga i pretukli u ulici Augusta Musića ispred kućnog broja 15.

Objava Tina Rory Printskrin: Facebook

Jedino što imamo za sada je opis napadača. Slučaj je prijavljen policiji, sin je zadobio višestruke povrede glave i tela. Danas je to bilo moje dete, sutra bi moglo biti tvoje. Molim vas, ako imate bilo kakvu informaciju, javite nam i podelite objavu da se pronađu napadači. Hvala vam“, napisala je majka.

U zagrebačkoj policijskoj upravi Večernjem listu su potvrdili da imaju saznanja o događaju i da trenutno utvrđuju sve okolnosti događaja.

(Telegraf.rs)

Video: "Ustanak" u Ustaničkoj: Tuča sa mačetama i motkama u kafiću, ne zna se ko udara na koga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA