Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon potresnog apela jedne majke, policija privela trojicu maloletnika: Pratili i pretukli joj sina (18)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Detalje napada na društvenim mrežama objavila je majka napadnutog mladića, koji je zadobio višestruke povrede glave i tela

  • 1
Objava Tina Rory Printskrin: Facebook

Policija u Zagrebu juče je u svojim službenim prostorijama privela tri maloletna lica koja se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnog dela "teška telesna povreda". Krivična istraga je u toku.

Pomenuti maloletnici su u subotu, oko 21.30 časova, u ulici Augusta Musića u Dubravi, fizički napali 18-godišnjaka i teško ga povredili.

Majka napadnutog mladića sve je objavila na Fejsbuku.

- Na Klaki su četiri dečaka (17, 18 godina) napala i pretukla mog sina (18). Ukrcali su se u tramvaj broj 12 na trgu, izašli na petlji Dubrava i ušli u autobus 206 koji je krenuo u 21.15. Sišli su za sinom na stanici u Ulici Josipa Hama (kod vrtića Pčelica), pratili ga i tukli u ulici Augusta Musića ispred kućnog broja 15. Jedino što za sada imamo je opis napadača. Sin je zadobio višestruke povrede glave i tela. Danas je to bilo moje dete, sutra može da bude tvoje - napisala je majka.

(Telegraf.rs)

Video: Maloletni vandali isprebijali dečaka koji im se suprotstavio jer su uništavali dečiji park

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA