Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz "Idrizova" pobegla trojica zatvorenika, jedan bio osuđen na 11 godina: Policija ih presrela u vožnji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policijski službenici im pronašli i dva noža

  • 0

Policijski službenici Operativno-potražnog tima SVR Skoplje i Jedinice interventne policije SVR Skoplje juče oko 16.45 časova lišili su slobode I. J.(36), E. D.(36) i M. R. (37), svi iz skopskog sela Studeničani. Iz MUP-a saopštavaju da su prethodno oko devet časova istog dana pobegli iz KPZ "Idrizovo", gde su bili na izdržavanju zatvorske kazne.

"Nakon preduzetih mera i aktivnosti, njih trojica su uočena u selu Dolno Lisiče sa putničkim vozilom 'folksvagen golf' skopskih registarskih oznaka. Nisu se zaustavili na znaku za zaustavljanje koje su dali policajci i nastavili su kretanje ka selu Jurumleri, ali su ubrzo presretnuti i lišeni slobode. Istovremeno, kod I. J. i E. D. pronađena su i oduzeta dva noža", saopštio je MUP.

I. J. je osuđen na ukupnu kaznu zatvora od 11 godina, a izdržavao je pet godina i tri meseca. E. D. je osuđen na sedam godina zatvora, a izrečena mu je kazna u trajanju od 18 meseci. M. R. je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od osam godina i tri meseca i izdržavao je tri godine kazne, piše Politika.

Oni će biti sprovedeni u KPZ na izdržavanje kazne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA