Vreme čitanja: oko 1 min.

Pronađen nestali aktivista za kojim je tragala cela Istra: Hitna pomoć primila poziv

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pulski aktivist Aleksej Orel koji je nestao pre dva dana pronađen je u dehidriranom stanju, ali živ i bez težih posledica

  • 0
Aleksej Orel Foto: Glas Istre/Milivoj Mijošek

Aleksej Orel, aktivista koji je nestao pre dva dana, pronađen je jutros na području Svetice u Šišanu, istočno od Pule, javlja dnevnik.hr.

Prema prvim informacijama Orel je pronađen živ, ali dehidriran i u polusvesti, a pronašli su ga vatrogasci koji su odmah kontaktirali hitnu pomoć.

"Policija je jutros u 8 sati nastavila potragu za nestalim 47-godišnjakom u kojoj su, uz brojne policijske snage učestvovali i predstavnici HGSS-a, dobrovoljnih vatrogasnih društava i grupa volontera", poručili su iz PU istarske.

"Ubrzo nakon započinjanja pretrage terena, na šumskom predelu na području bivše kasarne Svetica u Šišanu, muškarac je pronađen živ, te je prevezen u pulsku bolnicu. Policija nastavlja da sprovodi mere i radnje radi utvrđivanja okolnosti nestanka osobe", dodaje se u saopštenju policije.

(Telegraf.rs)

Video: Vozači longborda iz Srbije i Evrope otkrili Ćelije kraj Niša: Selo bez ljudi i put bez rupa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA