≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bolni prizori iz Gradačca: Zastave na pola koplja i jedna umrlica koja kida dušu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nizama Hećimović će danas biti sahranjena na lokalnom groblju u Mionici kod Gradačca

  • 0
izama Hećimović, Gradačac, BiH, Dan žalosti Foto-kolaž: Facebook, Nikola Tomić

Zastave na pola koplja i jedna umrlica koja šalje bolnu poruku čitavom regionu danas se može videti na ulicama Gradačca, gde je Nermin Sulejmanović u petak svirepo ubio troje ljudi i još toliko ranio.

Stanovnici ovog rada oplakuju nevine žrtve, Nerminovu nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, Denisa i Ondera Džengiza, oca i sina sa kojima je Sulejmanović bio u sporu.

Naši reporteri su na nekoliko mesta u gradu uslikali umrlicu za tragično stradalu Nizamu, u kojoj se javnost obaveštava da će danas biti sahranjena na lokalnom groblju kod džamije u Mionici - Krčevina.

Osim te umrlice, u gradu gotovo na svakom koraku stoji još jedna, veoma bolna, a koja je proteklih dana kružila i društvenim mrežama:

"Žena, supruga, majka. Ubijena jer je prijavila nasilje! Gradačac, 11.08.2023. Ožalošćeni građani i građanke Bosne i Hercegovine".

Stanovnici Gradačca koji su danas razgovarali sa reporterom Telegraf.rs, kažu da još ne mogu da dođu sebi nakon svega što se dogodilo.

Rekli su nam da su poznavali i Nermina i Nizamu, te da ništa nije slutilo na tragediju. Pričaju da je Nermin nekad bio problematičan, ali da je poslednjih godina bio miran. Tvrde i da nisu znali da je Nizami pravio probleme.

"Prvi put smo čuli za to tek kad se dogodila ova tragedija", rekao nam je jedan od meštana.

Drugi meštanin je samo sa bolom u glasu pitao kako je neko toliko dugo mogao da maltretira i bije ženu, a da se to ne sazna.

"Koliko nam je žao, toliko nas je i sramota što nismo znali. Opet i da smo znali, ne znam da li bi se iko usudio išta da učini po tom pitanju", rekao nam je jedan meštanin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA