≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Suspendovana policajka iz Gradačca zbog veze sa Nerminom Sulejmanovićem

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog kontakata sa trostrukim ubicom Sulejmanovićem, suspendovana je policajka Dž. S.

  • 16
Dž. S, policajka, Gradačac Foto: Facebook/Dž.S.

Dževad Korman, policijski komesar MUP-a TK potpisao je jutros rešenje o suspenziji policajke PU Gradačac Dž. S., saznaje portal "Avaza".

Ona je suspendovana zbog kontakata sa trostrukim ubicom Nerminom Sulejmanovićem.

Dž. S., za koju se spekulisalo da je sa Sulejmanovićem bila i u ljubavnoj vezi pre nekoliko dana je pokrenuta istraga. I dalje je u toku provera da li je ona otkrila gde se nalazi Nizama, ali prvi rezultati istrage pokazuju da ona nije ubici otkrila lokaciju Sulejmanovićeve nevenčane supruge.

Podsetimo, Bakir Hećimović, advokat policajke PU Gradačac, juče je rekao za Telegraf.rs da Dž. S. nije ni na koji način bila povezana sa ubicom.

"Moja branjenica nije bila niti u ljubavnoj, ni bilo kakvoj vezi sa počiniocem ovog monstruoznog čina", rekao je Hećimović za Telegraf.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Icka

    17. avgust 2023 | 11:05

    Nije poenta njihova ljubavna veza, vec to sto mu je odavala poverljive informacije.

  • Duka Srbin Tenja

    17. avgust 2023 | 11:09

    Sve ste svalili na nju koja je bila u vezi sa njim. A sta bi sa onim inspektorom-trenerom koji sada hoće da se izvuče, sa sudijama koji sude po "zakonu" .....

  • Maja

    17. avgust 2023 | 11:55

    Ova osoba bi trebalo da se osudi za saucesnistvo ... suspenzija za sudiju koja nije odredila zaoranu prilaska ...mada ovaj ubica je ocigledno maltretirao ceo grad... sta su te zene uopste trazile sa ovim bizg.vom ... pa kakva du vremena dosla da je to muskarac za primer ? I te zene koje su sve kao bliznakinje ...samo imena drugacija ... jedino mi je zao detenceta . Ostali u aps.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA