Vreme čitanja: oko 1 min.

Državljani Srbije poginuli u teškoj nesreći kod Prnjavora: U udesu stradala i maloletna osoba?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nesreća se dogodila sinoć oko 20.30 na magistralnom putu Prnjavor - Derventa u mestu Štrpci, a učestvovala su dva vozila

  • 2
Policija, republika srpska, BIH Bosna, Bosanska policija,  Bosnian,police Republic Srpska Foto-ilustracija: Alamy/Profimedia

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila kod Prnjavora, poginule su četiri osobe iz Srbije, navode Nezavisne.

Sagovornici portala kažu da je za sada utvrđeno da je najmanje jedna žrtva maloletna, s tim što se još uvek utvrđuje identitet stradalih, a svi oni su se kobnih momenata vozili u pežou.

Nesreća se dogodila sinoć oko 20.30 na magistralnom putu Prnjavor - Derventa u mestu Štrpci, a učestvovala su dva vozila.

"Učestvovali su pežo, kojim je upravljao muškarac čiji identitet će biti naknadno utvrđen, a drugi učesnik je Boban Đekić (26), iz Prnjavora, koji je upravljao pasatom", rečeno je ranije iz banjalučkog tužilaštva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suzana

    28. avgust 2023 | 14:39

    Tužno, strašno, užasno!!! Dokle više???! AMAN LJUDIIIIIII Polako! Pažljivo! Saobraćaj je to! Toliko je život postao jeftin, na žalost! Decu da prvo roditelji lepo vaspitaju i ne žure sa kupovinom auta...već da deca sama zarade i kupe kad dođe vreme i budu spremni. Da se podiže SVEST O SAOBRAĆAJNOJ KULTURI!!! Da ne čitamo više ovakve vesti... Svaki dan neko gine.... Pa nismo muve...već ljudi ako se može reći više to zbog ponašanja...

  • Bakica

    28. avgust 2023 | 14:12

    Gospode Isuse Htiste, sine Božji, pomiluj nas grešne. Narod mnogo strada, svaki dan neko gine, I mladi. Da li možemo da utičemo, bar, na ljudski faktor, da se više vodi računa u saobraćaju, možda provera sposobnosti vozača svakih pet godina. Pretužno je da cela porodica nestane za tren.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA