Vreme čitanja: oko 1 min.

Maskirani razbojnik vezao paroha crkve, stavio mu nož pod vrat, pa ga opljačkao: Drama u Kaknju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uviđaj su izvršili pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a ZDK

  • 0
Policija, republika srpska, BIH Bosna, Bosanska policija,  Bosnian,police Republic Srpska Foto-ilustracija: Alamy/Profimedia

U crkvi svetog Petra i Pavla u Kaknju sinoć se odvijala prava drama. Naime, maskirani razbojnik upao je u prostorije parohijske kuće, vezao prečasnog Žarka Vujicu, te uz pretnju nožem oteo novac i zlatni nakit, piše Avaz.ba.

Portparol MUP-a Zeničko-dobojskog kantona Elvedin Fišek za portal "Avaza" potvrdio je da policija traga za osobom koja je izvršila razbojništvo u parohiskoj kući.

- U 21:05 sati Policijskoj stanici Kakanj prijavljeno je izvršenje krivičnog dela razbojništva počinjenog na štetu paroha Crkve svetog Petra i Pavla u ulici Mehmeda Skopljaka, gde je tom prilikom od strane jednog lica uz pretnju nožem otuđen određen iznos novca i zlatni nakit. Uviđaj su izvršili pripadnici Sektora kriminalističke policije Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko–dobojskog kantona. U toku je vršenje istražnih radnji u cilju utvrđivanja okolnosti pod kojima se delo dogodilo – kazao je portparol Fišek.

Paroh Žarko Vujica za pojedine medije je potvrdio da je još u šoku, te da mu je razbojnik zapretio nožem koji mu je stavio pod vrat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA