≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Objavljen snimak osumnjičenih za kopanje tunela do Višeg suda, identifikovana i žena: Hapšenje je pitanje dana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veljko Marković (32), Milan Marković (53), Dejan Jovanović (30) i Vladimir Erić (32), svi iz Srbije, osumnjičeni da su kopali tunel

  • 0
Katarina Baćović Andrijana Marić Crna Gora Podgorica tunel Kristina Baćović Printskrin: TV Vijesti

Redakciji "Vijesti" dostavljen je snimak jedne od nadzornih kamera na kojem se navodno vide osumnjičeni za kopanje tunela do depoa Višeg suda u Podgorici.

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Filip Adžić ranije danas je rekao da su tunel do depoa Višeg suda kopali dominantno državljani Srbije, koji su identifikovani, i da su imali i pomagače iz Crne Gore.

Tunel do depoa Višeg suda, Crna Gora Foto: Vlada Crne Gore/R.Koprivica

Adžić je kazao da poklapanja otkrivaju da su u tom krivičnim delu učestvovali Veljko Marković (32), Milan Marković (53), Dejan Jovanović (30) i Vladimir Erić (32) iz Srbije.

Adžić je rekao da su osumnjičeni napustili Crnu Goru 11. septembra, odnosno na dan kad je otkriveno da je depo višeg suda u Podgorici obijen.

 

S druge strane, vršilac dužnosti direktora Uprave policije Nikola Terzić izjavio je da je policija identifikovala žensku osobu koja je, kako se sumnja, umešana u slučaj u kopanja tunela do Višeg suda.

On je za RTCG kazao da je pitanje dana kada će ona biti uhapšena.

"Objavljivanje fotografije ove žene pomoglo je da se jave građani i da sami daju informacije. Identifikovali smo lice i trenutno imamo saznanja da nije napustila teritoriju Crne Gore i pitanje je dana njenog lociranja i lišavanja slobode", kazao je Terzić, prenosi portal RTCG.

(Telegraf.rs)

Video: Tot: Pronađeni lavić je i dalje u veoma lošem stanju, izgladneo i dehidriran

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA