≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rade Trajkovski ranjen u pucnjavi u Skoplju: Bio u Srbiji, tražili ga zbog ubistva fudbalera

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je, kako navode makedonski mediji, nakon ubistva Martina Januševa pobegao u Srbiju, odakle je izručen Severnoj Makedoniji

  • 0
Rade Trajkovski kriminalac Foto: Međunarodna poternica

Rade Trajkovski Štekli je jedan od dvojice muškaraca koji su ranjeni danas u tržnom centru "East Gate" u Skoplju. Trajkovski, koji je od ranije poznat policije, teško je povređen u pucnjavi i prema navodima portala "Točka" životno je ugrožen.

Pucnjava se dogodila u poslepodnevnim satima, u trenutku kada je Trajkovski sa još jednom osobom bio na pokretnim stepenicama.

Ovo je drugi put za nekoliko meseci da je Trajkovski bio meta napada. Pre dva meseca, nepoznata osoba, pucala je iz automatskog oružja u automobil u kom se on nalazio. Tom prilikom nije povređen. Zanimljivo je to što se napad dogodio u istom tržnom centru, samo što je prvi bio u garaži.

Trajkovski je ranije povezivan s ubistvom fudbalera Martina Januševa. On je, kako navode makedonski mediji, tada pobegao u Srbiju, odakle je izručen Severnoj Makedoniji.

Podsetimo, protiv Trajkovskog nisu pronađeni nikakvi dokazi i nikada mu nije bilo suđeno za ovo ubistvo.

(Telegraf.rs)

Video: Najbahatije parkiranje godine: Imamo pobednika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA