Vreme čitanja: oko 1 min.

Dok se bori za život, Radetu Trajkovskom upućene nove prete: "Izvukao si se prvi, drugi put, ali treći put..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trajkovski se i dalje nalazi na intenzivnoj nezi, nakon što je izrešetan u tržnom centru

  • 3
Rade Trajkovski kriminalac Foto: Međunarodna poternica

Rade Trajkovski, koji je zajedno sa svojim prijateljem izrešetan pre nekoliko dana u tržnom centru East Gate u Skoplju, i dalje se nalazi na intenzivnoj nezi, a društvenim mrežama kruže nove pretnje po njegov život.

Trajkovskom, koji je i ranije bio meta napada, nepoznata osoba uputila je poruku da se idućeg puta neće izvući.

"Rade se spasao prvi put. Drugi put... Ako preživiš i treći put, ima da te obesimo kao u Saudijskoj Arabiji", stoji u anonimnoj objavi na TikToku.

Podsetimo, nepoznati napadač je u Radeta i njegovog prijatelja ispalio više hitaca 24. oktobra, u trenutku kada su bili na pokretnim stepenicama u tržnom centru.

Napadač, koji je bio u beloj dukserici i sa kačketom, potom je mirno išetao iz objekta.

Prema nezvaničnim saznanjima, sumnja se da muškarac u beloj dukserici nije bio jedini povezan sa pucnjavom. Naime, Trajkovski i mladić kojeg zovu Kolumbo, redovno su dolazili u teretanu u tom tržnom centru. Sumnja se da je neko obavestio napadača kada su žrtve izašle iz teretane i krenule ka parkingu. Napadač je, veruje se, čekao u kladionici da dobije signal da krene u akciju.

Nakon što je dobio dojavu da su žrtve u pokretu, naglo je napustio kladionicu, a kada su Trajkovski i njegov prijatelj sišli do prizemlja i krenuli pokretnim stepenicama u garažu, prišao im je i upucao ih otpozadi, dok žrtve nisu imale gde da pobegnu.

Inače, Trajkovski se ranije dovodio u vezu sa ubistvom fudbalera Martina Januševa. On je tada pobegao u Srbiju, odakle je izručen Severnoj Makedoniji. Međutim, protiv njega nikad nisu pronađeni dokazi i nikad nije procesuiran zbog ovog slučaja.

Na njega su pucali u istom tržnom centru u avgustu ove godine, ali je tada prošao bez povreda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma

    28. oktobar 2023 | 12:55

    Koga briga za kriminalce! Nek se poubijaju međusobno! Istrebe gamad sama sebe! Da ne treba da žalimo, možda?!

  • Realno

    28. oktobar 2023 | 11:41

    Kad ubiješ i kad još i ne odovaraš pred zakonom realno je očekivati da će te potražiti neko...

  • Gologuzan

    28. oktobar 2023 | 12:29

    Pitanje za Visoko Javno Tuzilastvo: Jeli ovo isti model od 6. oktobra 2000.? Covek koji sve zakuva pobegne avionom za Holandiju (jer ne verujem da je tada postojao direktan let za Luxemburg)? Ajd u Arhivu stampanog tiska Narodne Biblioteke Srbije, pa proveri, ko kada gde 6. oktobra u ranim jutarnjim casovima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA