Vreme čitanja: oko 1 min.

Uhapšen osumnjičeni za ranjavanje dva muškarca u Podgorici: Pucao u njih nakon rasprave, pa pobegao

Vreme čitanja: oko 1 min.

Istažitelji veruju da pucnjava na Marezi nema veze sa obračunom kriminalnih grupa, već da je M. P. oružje potegao nakon bahate vožnje

  • 1
Policija Crna Gora, Podgorica Foto: Nikola Tomić

Danilovgrađanin M. P. uhapšen je zbog sumnje da je sinoć nešto posle 20 sati u podgoričkom naselju Mareza ranio Podgoričane V. S. (43) i S. G. (35).

Prema informacijama Vijesti, M. P. je u pravcu muškaraca pucao nakon kraće rasprave, a potom seo u "reno klio" i pobegao.

Oni su pogođeni projektilima u predelu nogu i nisu životno ugroženi, rečeno je Vijestima.

Sagovornik uključen u istragu kazao je da su njih dvojica sedela nadomak trafike u tom podgoričkom naselju, a da je osumnjičeni dojurio automobilom do njih.

Navodno, nakon što su ga pitali zbog čega to radi, izašao je iz automobila i počeo da se raspravlja sa njima, a potom i zapretio da će ih "pobiti".

"Vratio se u 'klio', a potom sa pištoljem krenuo ka njima i povukao oroz. Obojicu je pogodio u predelu nogu - jednog u stopalo, a drugog u koleno, a potom je pobegao", kazao je sagovornik Vijesti.

M. P. je od ranije poznat policiji, a prema operativnim podacima blizak je jednom od kotorskih klanova.

Istažitelji, međutim, veruju da pucnjava na Marezi nema veze sa obračunom kriminalnih grupa, već da je M. P. oružje potegao nakon bahate vožnje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskustvo

    11. novembar 2023 | 21:51

    Putujem dosta po Crnoj Gori. Tamo se trubljenje smatra neprijateljskim činom, za koji se nikad ne zna kako će da završi i na šta će da izađe. Svađa, tuča, ranjavanje, ubistvo. Osim kad veselo sviraš poznaniku, kumu ili prijatelju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA