≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi slučajevi trovanja u Splitu i Karlovcu? Muškarac se žalio na tegobe u grlu, prevezen u bolnicu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz policije u Splitu su potvrdili kako imaju informaciju da je u 13:15 časova u jednom ugostiteljskom objektu dogodio slučaj trovanja

  • 0
Hrvatska Hitna pomoć Foto: Shutterstock

Do sada je šest osoba pod sumnjom da su se otrovale od bezalkoholnog pića, a sada su se navodno pojavili novi slučajevi u Karlovcu i Splitu.

Iz policije u Splitu su potvrdili kako imaju informaciju da je u 13:15 časova u jednom ugostiteljskom objektu muškarac osetio tegobe u grlu nakon što je konzumirao bezalkoholno piće.

Muškarac je odmah prevezen u bolnicu kako bi mu se pružila adekvatna medicinska nega.

"Obaveštavamo vas da su policijski službenici su preduzeli sve potrebne mere i radnje radi kako bi se utvrdile činjenice i sačinio izveštaj za inspekciju koja će preduzeti mere i radnje iz svoje nadležnosti. O događaju ćemo obavestiti i nadležno opštinsko državno tužilaštvo", naveli su iz PU Splitsko-dalmatinske.

Navodno je u Splitu jedan slučaj evidentiran još 20. oktobra i o tome je upućen izveštaj Državnom inspektoratu.

"Splitska bolnica je, nakon objava u medijima o trovanju gaziranim pićima u Hrvatskoj, tražila nedavne slične slučajeve i pronašli su jedan od 20. oktobra, kad se muškarac javio u bolnicu zbog bola u ustima", navode hrvatski mediji.

Jutarnji javlja da postoji nova sumnja na trovanje i u Karlovcu. Navode da je osoba, za koju se sumnja da se otrovala, na putu za bolnicu. Navodno je osoba popila Romerquelle.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA