Vreme čitanja: oko 1 min.

Uhapšena osoba koja je snimala ženu dok vrši nuždu ispred Narodnog pozorišta: Ubila se nakon javne osude

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon dokumetovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka, protiv M. M, će biti podnesen izveštaj o počinjenom krivičnom delu

  • 28

Policija u Banjaluci uhapsila je M.M. zbog postojanja sumnje da je snimao ženu koja je obavljala nuždu u centru grada, a koja je zbog javnog linka koji je doživela izvršila samoubistvo.

"Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, 8. novembra 2023. godine, izvršili su kriminalističku obradu lica M.M. iz Banja Luke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično delo 'neovlašćeno objavljivanje i prikazivanje tuđeg spisa, portreta i snimka'", saopšteno je iz PU Banja Luka.

Nakon dokumetovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka, protiv M.M, će biti podnet izveštaj o počinjenom krivičnom delu.

Kako navodi ATV, radi se o osobi koja je snimala ženu dok je vršila nuždu kod Narodnog pozorišta u Banjoj Luci, koja je nakon javnog linča izvršila samoubistvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihajlo

    9. novembar 2023 | 16:07

    Znači li to da možemo da pi*amo i ke*amo ispred škole, bolnice, crkve..., a da niko ne sme da nas prekori zbog toga? Snimio čovek da ukaže na nepristojnost i sad kriv on za njeno samoubistvo?! Hoće li ga možda optužiti i za indirektno ubistvo?

  • Licemerka

    9. novembar 2023 | 16:45

    I Zlata Petrović je to radila. I? Pa priteralo... Jadna žena..

  • Činjenica

    9. novembar 2023 | 15:59

    Toliko o slobodi govora,mišljenja i iznošenja činjenica. Sve se čini da okrećemo glavu od bruke i sramote. Tužno je što je žena digla ruku na sebe ali svaka akcija ima svoju reakciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA