Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvatski ministar odbrane Banožić ima teške povrede glave i mozga

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vladin portparol Marko Milić izvestio je da ministar odbrane Mario Banožić, koji je jutros učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, ima teške telesne povrede, no izvan je životne opasnosti

  • 0

Dr. sc. Krunoslav Špočić, direktor Opšte bolnice Vinkovci, dao je izjavu za HRT o zdravstvenom stanju ministra odbrane Marija Banožića, piše Index.hr. 

"Jutros je gospodin Banožić primljen u našu bolnicu. Nakon primarne obrade i dijagnostičkih pregleda koji su učinjeni, on će zbog potrebe daljeg neurohirurškog nadzora biti prebačen u klinički bolnički centar Osijek u jedinicu intenzivnog lečenja. Potreba je za neurohirurškim nadzorom. Mi nemamo u opštoj županijskoj bolnici neurohirurgiju, tako da će zbog kontuzijskih povreda glave biti prebačen tamo zbog potrebe daljeg nadzora i opservacije neurohirurgije. Inače, gospodin Banožić je pri svesti. Ima kontuzijske povrede glave i mozga, ali kažem da je u kontaktu, nije gubio svest, tako da komocioniranje je žestoko, ali to ide u sklopu takvih povreda", rekao je Špočić.

Vladin portparol Marko Milić izvestio je da ministar odbrane Mario Banožić, koji je jutros učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, ima teške telesne povrede, no izvan je životne opasnosti.

"Ministar ima teške telesne povrede, po prvim procenama lekara izvan je životne opasnosti", izvestio je Milić. Naveo je i kako je Banožiću lekarska pomoć pružena u Opštoj županijskoj bolnici Vinkovci te će biti prebačen u KBC Osijek.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA