Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznato ko je muškarac koji je poginuo jutros u nesreći u kojoj je teško povređen hrvatski ministar

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema još uvek nepotrvđenim informacijama muškarac je bio oženjen i imao je dvoje maloletne dece

  • 0
Mario Banožić Foto: Goran Stanzl / Pixel Media / Profimedia

Kako nezvanično saznaje Jutarnji list, vozač kombija koji je poginuo u nesreći u kojoj je učestvovao i ministar odbrane Mario Banožić je 40-godišnjak iz Privlake.Kako se saznaje, muškarac je vlasnik obrta za građevinske radove te da je verojatno jutros išao prema Vinkovcima na gradilište.

Prema još uvek nepotrvđenim informacijama muškarac je bio oženjen i imao je dvoje maloletne dece. 

Podsetimo, ministar odbrane RH Mario Banožić učestvovao je jutros u saobrćajnoj nesreći u kojoj je poginula jedna osoba. Ministar je upravljao privatnim vozilom koje se sudarilo s kombijem. Vozač kombija je poginuo.

Nesreća se dogodila u 6:15 na izlazu iz Vinkovaca u smeru Županje. Iz Opšte županijske bolnice Vinkovci potvrđeno je da je ministar teže povređen, a portparol vlade kaže da nije životno ugrožen. Biće prevezen u KBC Osijek. U vinkovačku bolnicu primljen je u 8:30.

Banožić je kad se nesreća dogodila, kako se saznaje, išao u lov. 24sata piše da je ministar Banožić vozio svoj privtni automobil marke "Jeep". Do nesreće je, saznaju, došlo kada je preticao kamion pa se sudario s kombijem, a na putu je bila gusta magla.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA