≫ 

Dubrovački osnovci u Vukovaru slikali se uz nacistički pozdrav: Fotografisala ih profesorka

 ≫ 

Dubrovački učenici su dignitet rata odlučili da podrže nacističkim pozdravom, a fotografiju su objavili na Instagramu uz pesmu Marka Perkovića Tompsona "Anica kninska kraljica"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Đuro
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Zoka

    15. novembar 2023 | 17:30

    I kod nas su u modi četnici.Šta nas briga za kroasane.

  • Vitez Koja

    15. novembar 2023 | 11:22

    Pa to je sve logičan sled.Kao prvo Hrvatska je napravljena na ustaškom identitetu.Oni u školama ne uče o zločinima ustaša, verovatno ne ni o nacistima, barem ne u onom negativnom kontekstu koji bi trebalo.Forsira se taj "domovinski" rat kao nekakav mit, pošto druge mitove i nemaju, zato što su uvek bili na usluzi raznim mračnim silama, da obavljaju za njih nekakave prljave poslove.Tako je bilo i 90-tih.Isti ti nacisti su im dali državu, zarad razbijanja Jugoslavije i naravno im pomogli u etničkom čišćenju, koje nisu završili 42' Ali kao i tada, tako i sada ta velika mračna sila je u slobodnom padu, pa samim tim će se opet naći na gubitničkoj strani.Ali to je njihova stvar, kako će gajiti decu i mlade, imamo i mi svojih problema.Jedino što znam da insistiranje na mržnji, fašizmu i nacizmu ništa dobro ne može doneti.

  • 🤔

    15. novembar 2023 | 08:35

    Nista to nije cudno. Pa u sred Beograda stavili spomenik Drazi Mihailovicu. Okrecu istoriju u svoju korist, zahvaljujuci Vuku Draskovicu i Seselju. U mojoj rodbini vrsen pokolj od strane cetnika u vreme drugog sv.rata. Ne spominju Obrenovac i okolna sela, gde su cetnici.napravili pokolj sopstvenog naroda. Strina mi.i dan danas ziva. Imala bi sta da isprica da ju.je iko pozvao da svedoci. Oca su joj zaklali na pravdi Boga u Sumadiji. Moj deda pobegao od njihove kame na pravdi boga i jedva se izvukao. Sada slave koljaca i zidaju mu spimenik. Sramota ziva. Sta se onda cudimo za komsije u Hrvatskoj sta sada rade? .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA