≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Treći dan potrage za malom Vanjom: Policija proverava sve kontakte, ovde je poslednji put lociran mobilni

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U potragu su se uključili i građani

  • 0

U toku je treći dan potrage za Vanjom Gorčevskom (14), koja je nestala 27. novembra u Skoplju, kada je krenula u školu.

Devojčica u školu nikad nije stigla, a njen mobilni telefon poslednji put je lociran na Partizanski Odeji kod kafića Broz. Zaposleni u kafiću kažu da ništa nisu videli, ali da je policija uzela snimke sa njihovih kamera.

Kako su saopštili iz tamošnjeg Ministarstva unutrašnjih poslova, intenzivno se radi na pronalasku devojčice. Svi bliski i dalji kontakti, kao i svi elektronski uređaji se proveravaju kako bi se došlo do neke informacije koja bi mogla da dovede do nestale devojčice.

"Osnovan je štab u Skoplju. Potpuno smo posvećeni pronalaženju devojčice. Takođe smo u stalnom kontaktu sa porodicom. Održan je niz razgovora sa bliskim ljudima i sa osobama za koje mislimo da je bila sa njima u kontaktu. Proveravaju se informacije, video materijali i preduzimaju se mere za rasvetljavanje slučaja", rekao je Toni Angelovski, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova.

U potragu za Vanjom uključili su se i građani, čak i članovi Lovačkog saveza.

Kako navode iz policije, Vanja je visoka 175 centimetara i teška 58 kilograma. Ima tamno braon kosu, braon oči, nosi fiksnu protezu i ima mladež na desnoj strani lica.

U trenutku nestanka na sebi je imala plavu bluzu, crnu jaknu, crne farmerke sa bočnim džepovima, i bele patike sa braon prugama.

Devojčica je iz kuće izašla sa rancem, a kod sebe je imala iPhone.

Ukoliko vidite negde ovu devojčicu, odmah pozovite MUP.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA