Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvatici u pošti ukrali 5 kilograma čokoladica: Da li je ovo moguće?

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Stavila sam paket na vagu kad ono 5.123 kilograma, a na paketu piše 10.1 kilograma. Znači, nedostaje pet kilograma. Nema ni čokoladica, a ni i ukrasa za praznike", kaže Nina

  • 0
Čokolada, čokoladni, čokoladna Foto: Pixabay

Nina Režabek iz Dubrave, u Hrvatskoj, nije bila kod kuće kada je treblo da primi paket iz pošte, a kada ga je preuzela, shvatila je da joj nedostaje 5 kilograma čokolade.

Po svoj paket otišla je 24. novembra u poslovnicu u Dubravi, kada ga tamo nije našla, preusmerili su je u poštu u Sesveti. Međutim, to preusmeravanje je trajalo nekoliko dana, a paketu se nije moglo ući u trag.

"Cela pošta je tražila paket, nigde ga nije bilo. Kutija, žuta, velika, teška 10 kilograma, nemoguće je da je niko nije video" navodi Nina.

Ona je 24. novembra ostavila broj telefona službenici u pošti, ali kako je niko danima nije kontaktirao, ona je otišla da proveri da neko paket nije ukrao, navodi Dnevnik.

"Razumela bih da je to bila neka koverta ili kutijica, ali kutija teška 10 kilograma...", dodala je Nina koja je četvrti put otišla u poštu u Dubravu, ali su je opet uputili na drugo mesto.

Pronašla je svoj paket prilikom petog dolaska u postu.

"Preuzela sam paket, ali mi deluje nekako lagan" navodi Nina koja je kod kuće izmerila svoj paket.

"Stavila sam paket na vagu kad ono 5.123 kilograma, a na paketu piše 10.1 kilograma. Znači, nedostaje pet kilograma. Nema ni čokoladica, a ni i ukrasa za praznike", kaže Nina.

Kako je istakla, ona nije ni prva, ni poslednja kojoj se ovo dogodilo i koje će proći bez posledica. Takođe, ona je nakon ovog događaja uputila službenu tužbu i čeka odgovor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA