≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Određen pritvor vozaču koji je osumnjičenog za ubistvo Vanje (14) iz Beograda odvezao do Turske

Vreme čitanja: oko 1 min.

On se sumnjiči da je od 1.12. do 3.12. pomogao Ljupčetu Palevskom da pobegne kako bi izbegao da bude kricvično gonjen zbog otmice i ubistva dve osobe

  • 0
Stefan D. , Ljupčo Pelevski Foto: Facebook

Sudija Osnovnog krivičnog suda u Skoplju odredio je danas pritvor Stefanu D. koji je glavnog osumnjičenog za ubistvo Vanje Gorčevske i Pančeta Žežovskog, odvezao iz Beograda u Tursku.

Njemu je 30-dnevni pritvor određen zbog mogućnosti bekstva.

On se smunjiči da je od 1.12. do 3.12. pomogao Ljupčetu Palevskom da pobegne kako bi izbegao da bude kricvično gonjen zbog otmice i ubistva dve osobe.

On je, kako se veruje, vozilom marke Lendž Rover strumičkih registarskih tablica Ljupčeta Palevskog iz beograda, preko Bugarske odvezao do Turske, piše Kurir.mk.

Njih dvojica su zajedno bili do 3. decembra, kada je osumnjičeni Stefan preko Grče otišao u Severnu Makedoniju gd eje zadržan na graničnom prelazu Star Dorjan, saopštilo je Tužilaštvo u Skoplju.

Podsetimo, Palevski se sumnjiči da je ubio 14-godišnju Vanju Gorčevsku iz Skoplja i Panča Žežovskog iz Velesa. On je, prema navodima policija i tužilaštva 30. novembra napustio Severnu Makedoniju i otišao u Srbiju, a odatle u Tursku, gde je i uhapšen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA