Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičeni za Vanjino ubistvo prolaze kroz pakao u zatvoru: Otkriveno šta im rade drugi zatvorenici

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svaki put kada ih izvedu i dovedu u zatvor, vide se kroz prozore, a zatočenici ih dozivaju, kuckaju po rešetkama, psuju ih.

  • 13
Vanja Gorcevski, osumnjiceni Foto: Facebook, Privatna arhiva, Telegraf.rs/Ustupljene fotografije

Četvorica osumnjičenih za kidnapovanje Vanje Gorčevske i Panča Žežovskog, koji su pritvoreni i nalaze se u zatvoru "Skoplje" u Šutki, suočavaju se sa revoltom ostalih pritvorenika, saznaje "Skoplje1".

Svaki put kada ih izvedu i dovedu u zatvor, vide se kroz prozore, a zatočenici ih dozivaju, kuckaju po rešetkama, psuju ih.

Potvrdu o tome "Skopje1" je zatražio od direktora zatvora Filipa Andova, koji te informacije nije ni potvrdio ni demantovao. On samo ističe da je bezbednosna situacija pod kontrolom, te da je pristup četvorici osumnjičenih ograničen.

"Oni su odvojeni od ostalih pritvorenika i zatvorenika. Ni svi zatvorski službenici nemaju pristup njihovim prostorijama. Ulazite sa posebnim karticama, koje imaju određeni čuvari. Oni se kontrolišu konstantno, s obzirom na stepen kriminala, i u skladu sa protokolima i zakonima", kaže Andov za "Skoplje1".

Pritvorenici i zatvorenici iz Šutke zgroženi su dvostrukim ubistvom. Trojica od četvorice osumnjičenih koji se nalaze u istom zatvoru priznala su krivicu. Tužilaštvu i policiji su priznali svoje uloge. Ukazali su i na Ljupča Palevskog - Palča kao organizatora i izvršioca gnusnog dela. O tome su izvestili i istražni organi.

Jedini među njima, koji nije priznao krivicu ili povezanost sa bilo kim od ostalih osumnjičenih, uključujući i Palevskog, je otac male Vanje Aleksandar Gorčevski. On tvrdi da nikoga od njih ne poznaje, niti da je ispričao putanju kretanja ubijene Vanje.

(Telegraf.rs)

Video: Hronologija krvavog pira koji danima potresa ceo region

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    8. decembar 2023 | 15:15

    Makedonci objesite te monstrume za pouku drugima. Javno na trgu kao prije u Texasu. Glupi je na njih trosit pare i hranit ih u cuzi na grbaci neduznih gradjana.

  • Mp

    8. decembar 2023 | 16:41

    U paklu treba i da zavrse svoje pogane zivote. sa monstrumskom naravi ,treba da gore u najvecim mukama skoncaju svoje sramne zivote.

  • Karma

    8. decembar 2023 | 16:31

    Neće oni još dugo da dišu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA