Vreme čitanja: oko 1 min.

U nesreći kod Crne Rijeke nastradala porodica: U automobilu bilo 4 dece, jedno poginulo, bebi se bore za život

Vreme čitanja: oko 1 min.

Telesne povrede zadobio je vozač "pežoa", njegova supruga i četvoro maloletne dece, od kojih je jedno od posledica povreda preminulo u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske

  • 1
Hitna pomoć Foto: Shutterstock

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila na magistralnom putu Banjaluka-Jajce, u mestu Crna Rijeka, u 13.45 časova, jedno dete je podleglo povredama, teško su povređeni otac i beba, a majka i dvoje dece imaju relativno lakše povrede.

U saobraćajnoj nesreći učestvovali su putničko vozilo "pežo", kojim je upravljao Rale Sulejmanović (19) iz Gradiške i teretno vozilo "skanija", za čijim upravljačem je bio državljanin Severne Makedonije Nikolče Miloševski (55).

Telesne povrede zadobio je vozač "pežoa", njegova supruga i četvoro maloletne dece, od kojih je jedno od posledica povreda preminulo u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske.

Osmomesečna beba životno je ugrožena i priključena je na aparate za mehaničku ventilaciju, dok je otac (19) zadobio više povreda i u toku je njegov transport u Urgentni centar Srbije, javlja "Srpska info".

U UKC su precizirali da je otac zadobio tešku povredu grudne aorte i desne natkolenice, prelom desnih rebara, te povrede levog bubrega, a osmomesečna beba teške povrede glave i prelom natkolenice.

Dvadesettrogodišnja majka zadobila je povredu ramena i dijagnostika je u toku.

Iz UKC su naveli da je petogodišnje dete zadobilo prelom nadlaktice, te je smešteno u Kliniku za dečiju hirurgiju, a četvorogodišnje dete prelom rebara i povredu desnog bubrega i smešteno je u Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju.

"Dete uzrasta oko dve godine je, uz sve napore doktora, podleglo povredama", naveli su iz UKC Srpske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA