Vreme čitanja: oko 1 min.

Crnogorca nasamarili na parkingu u Skoplju: Da li je realno da je na ovo naseo?

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarac (52) je oko 12.30 časova došao u policijsku stanicu i rekao da su ga dva sata ranije, na parkingu prevarila dvojica muškaraca

  • 2
sigurnosna kamera, parking, kola, automobili Foto: Shutterstock/Aleksandrkozak

Državljanin Crne Gore prijavio je policiji Severne Makedonije da je opljačkan usred bela dana na parkingu u blizini bolnice u Skoplju. Međutim, način na koji je to urađeno šokirao je sve.

Muškarac (52) je oko 12.30 časova došao u policijsku stanicu i rekao da su ga dva sata ranije, na parkingu prevarila dvojica muškaraca.

Prema njegovim navodima, prevaranti su mu prišli i rekli da su imali saobraćajnu nesreću i tražili su od njega da im bude prevodilac, jer jedan od njih nije razumeo albanski jezik. Potom su ga zamolili da im da 500 evra u zamenu za nakit sa dragim kamenjem, kako bi muškarac, koji je navodno izazvao nesreću, platio onom drugom.

Muškarac im je poverovao i dao im 500 evra. Jedan od prevaranata je rekao da ide do banke da podigne novac da mu vrati, a drugi je potom ubrzo ušao u vozilo i napustio lice mesta. Crnogorac je jedno vreme ostao da čeka prvog da se vrati sa novcem, ali kada se posle duže vremena nije pojavio, shvatio je da je prevaren.

Policija sprovodi istragu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Б 018

    13. decembar 2023 | 09:44

    Нису те они преварили, већ твоја похлепа. Мало си им дао требало је више.🤣

  • Mihajlo

    13. decembar 2023 | 09:21

    Ne brini za pare, neko to od gore vidi sve...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA