Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon saobraćajke ušao u raspravu pa potegao pištolj: Policija utvrdila da je u ilegalnom posedu

K. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tokom verbalnog konflikta A.Z. je potegao pištolj na A.B, koji je potom odbacio na obalu reke Lim

  • 1
Crna gora, Crnogorska policija Foto-ilustracija: Shutterstock

Protiv A.Z. (38) podneta je krivična prijava zbog sumnje da potega pištolj nakon kraće rasprave na A. B. u mestu Ribarevine u Crnoj Gori. On se sumnjili da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

U mestu Ribarevine u Crnoj Gori je 21. decembra došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala dva vozila, a kojom prilikom je došlo do kraćeg verbalnog konflikta između A.Z. i A.B. 

Tokom verbalnog konflikta A.Z. je potegao pištolj na A.B, koji je potom odbacio na obalu reke Lim. Pištolj marke "Pietro Beretta", koji je A.Z. držao u ilegalnom posedu, je pronađen i zaplenjen od strane policije.

Po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju protiv A.Z. je podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

Osim toga, službenici Odeljenja bezbednosti Bijelo Polje su, postupajući po naredbi, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi A.Z, i tom prilikom preventivno oduzeli lovačku pušku sa 12 komada municije u legalnom posedu.

Policija preduzma aktivnosti na utvrđivanju okolnosti pod kojima je došlo do saobraćajne nezgode.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    24. decembar 2023 | 07:27

    potegao pištolj POKUSAJ UBITSTVA normalno zasto tako nije okarakterisano ako izvadis pištolj u banci i uperis u coveka to je pokusaj pljačke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA