≫ 

Policija traži ovog čoveka zbog pokušaja ubistva u Zagrebu: Izboden mladić koji je pokušao da spreči tuču

Mladić je hteo da razdvoji učensike tuče, a neko ga potom napao nožem i pobegao. Policija je objavila fotografije i moli građane za pomoć

  • 0

Mladić (21) završio je u KBC-u Zagreb nakon obračuna u Draškovićevoj ulici pre više od dve nedelje. On je pokušao da razdvoji učesnike tuče koju je video, ali u jednom trenu nepoznati počilac mu nožem naneo nekoliko rana na leđima, javlja 24sata.hr.

Policija je to okvalifikovala kao pokušaj ubistva, a sad su objavili i fotografiju mladića kojeg traže u vezi s tim slučajem.

Zagreb, pokušaj ubistva, poternica Foto: MUP Hrvatske

"U subotu, 9. decembra 2023. godine oko 4.30 sati u Zagrebu u Draškovićevoj ulici počinjeno je krivično delo ubistvo u pokušaju ubadanjem noža kojom prilikom je muškarac lakše povređen. Na fotografijama je osoba za koju se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom krivičnom delu. Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija pozivamo ih da nas o tome obaveste pozivom na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese v.pp.zagreb@mup.hr", objavila je policija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA