≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zvonimir pucao u ženu kroz zatvorena vrata toaleta: "Čula su se 2 pucnja, a potom i vrisak"

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žrtva se zatvorila u toalet, ali nije zaključala vrata, ispričao je očevidac

  • 1
Zvonimir D., Zvonko, Velika Gorica ubistvo Foto: Facebook

U Velikoj Gorici je muškarac iz puške ubio suprugu i majku, a onda i sebe. Bivši mehaničar Zvonimir D. je jutros u Velikoj Gorici u porodičnoj kući prvo ubio majku, a potom je krenuo za suprugom s puškom u ruci koju je, kako je objavila policija, ilegalno posedovao, navodi Index.

Nešto pre 11 sati ušao je u prodavnicu za suprugom koja je panično bežala od njega i tražila pomoć i zapucao. Nakon što ju je ubio, vratio se u porodičnu kuću u kojoj je sam sebi oduzeo život kad su ga opkolili policija i specijalci.

Policijski uviđaj i dalje traje.

Nakon svađe koja je u jutarnjim satima izbila u njihovoj porodičnoj kući u Zagrebačkoj ulici, Zvonimir D. je, odeven samo u donje rublje i s puškom u ruci, svoju suprugu, koja je pokušala da pobegne od njega progonio ulicom nekoliko desetina metara, a ona je dozivajući u pomoć pokušala da se spasi begom u obližnju cvećaru.

"Pomozite! Pomozite! Zvonko će me ubiti!" vikala je, prema izjavama očevidaca, užasnuta žena dok je pokušavala da pronađe sklonište. Utrčala je u cvećaru pa se zatvorila u toalet, međutim Zvonimir D. ju je pronašao, piše Jutarnji list.

Pucanj je zvučao kao petarda

"Čuo sam pucanj, zvučalo je kao petarda i mislio sam da je prigodno, povodom skorašnje Nove godine. Ali, ubrzo nakon toga čuo sam zapomaganje i pojurio u cvećaru da vidim šta se događa. Unutra je bila prodavačica i još jedna komšinica. Sve je bilo puno krvi. Prodavačica u cvećari rekla nam je da zovemo policiju, a žrtva da joj pomognemo jer će da je ubije", ispričao je Jutarnjem očevidac ubistva.

"U tom trenutku muškarac s puškom ušao je u cvećaru. Vrata cvećare bila su otvorena. Gurali smo se, pokušali smo da mu uzmemo pušku. I dok smo se gurali, u jednom sam trenutku ugledao svoju majku koja se spustila u cvećaru. Pojurio sam da je sklonim pre nego što uđe. Žrtva se zatvorila u toalet, ali nije zaključala vrata. Ja sam zaključao vrata stepeništa na kojima je bila moja majka. Taj muškarac pucao je kroz zatvorena vrata WC-a. Sve je to počelo oko 10 sati, a u 10.04 uputili smo prvi poziv policiji. Zvali smo ih opet u 10.12, ali su nam rekli da su već na putu i doista su brzo nakon toga došli", naveo je očevidac zločina.

Drugi očevidac rekao je za Novu TV da su se čula dva pucnja zaredom, a potom i vrisak žene.

"Logično je da se uplašite, ljudi su počeli da beže", ispričao je očevidac.

(Telegraf.rs)

Video: Ubio ženu (45), povredio više osoba, palio kuće pa satima bežao: Uhapšen napadač u Sisku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA