Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojčica (12) bežala policiji vozeći 170 km/h po Zagrebu, pa slupala "mercedes": Postoji i druga verzija

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija takođe istražuje verziju prema kojoj je devojčicu zajedno s automobilom oteo jedan mladić

  • 0
Hrvatska policija 1200px Foto: Shutterstock

Divlja vožnja po ulicama Zagreba od Trnja do udaljenog Petruševca, pa nazad do centra, odvijala se oko ponoći u nedelju kada je beli "mercedes C klase" pokušao da umakne potjeri u kojoj je učestvovalo više policijskih automobila, javlja Jutarnji list.

Luda vožnja "mercedesa" završila je u Mihanovićevoj ulici, odmah uz Hotel Esplanade, kada se automobil slupao, srećom bez žrtava.

Ali policajce koji su okružili "mercedes", a koji su pre toga pola sata lovili po ulicama od Maksimira, nemalo je iznenadilo kada je iz automobila izašla 12-godišnja devojčica.

O tome kako se devojčica našla iza volana automobila svoje majke, koji je jedno vreme ispred policije vozio brzinom od neverovatnih 170 km/h, te je li ona upravljala automobilom, postoji nekoliko verzija.

Prema jednoj od njih, devojčica je krišom uzela automobil kako bi se provozala do Mekdonaldsa, ali kada je videla da joj je policija za petama, u strahu je pokušala da pobegne, te je na kraju slupala automobil.

Prema drugoj verziji, koju policija takođe pokušava da proveri, devojčica se u ludoj vožnji našla protiv svoje volje, odnosno ostala je zarobljena u "mercedesu" koji je ukrao jedan mladić, a koji je odmah nakon sudara, pre dolaska policije, napustio slupani automobil.

Sve ove verzije policija još istražuje.

Bilo kako bilo, zbog svojih godina devojčica ionako ne može da odgovara pred zakonom, pa ju je policija odmah vratila kući.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA