≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zatvorenik progutao žilet i odbio pomoć lekara: Hitno dovezen u bolnicu, pa vraćen u zatvor

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako se navodi, oko 15 sati tri kombija pod rotacijom uznemirila su slučajne prolaznike koji su se zatekli u krugu bolnice na Firulama. Velikom brzinom ušla su krug bolnice i pojurila prema hitnom prijemu

  • 0
hitna pomoć, kola hitne pomoći, sanitet, ambulantna kola Foto: Shutterstock

Muškarac koji je danas popodne doveden iz splitskog zatvora Bilice u KBC Split, odbio je lečenje i nije sarađivao s lekarima, zbog čega je vraćen u zatvor.

Kako saznaje Slobodna Dalmacija, povrede nastale u ustima i ždrelu zadobijene su usled gutanja stranog tela, a nezvanične informacije kažu da je to bio žilet ili više njih.

Kako se navodi, oko 15 sati tri kombija pod rotacijom uznemirila su slučajne prolaznike koji su se zatekli u krugu bolnice na Firulama. Velikom brzinom ušla su krug bolnice i pojurila prema hitnom prijemu.

Sam njihov dolazak izazvao je znatiželju, te su nas neki od svedoka njihovog nenadanog dolaska o tome i izvestili. Slobodna Dalmacia je zato krenula u potragu za informacijom razloga njihovog žurnog dolaska, te je nezvanično saznala da je na hitni prijem dovedena iz splitskoga zatvora na Bilicama muška osoba, rođena 1994. godine, sa povredama usta i ždrela.

Kako su nastale povrede i koliko su teške još nije poznato.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA