Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojčica (4) dovedena sa stravičnim povredama u bolnicu u Strumici, majka ima jednu priču: Pokrenuta istraga

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojčica je hitno transportovana za Skoplje

  • 0
Bolnica dete Foto-ilustracija: Shutterstock

Policija Severne Makedonije pokrenula je istragu nakon što je devojčica (4) dovedena u bolnicu u Strumici sa stravičnim povredama.

Devojčicu je majka 17. januara dovela u bolnicu sa inficiranim ranama i polomljenim rebrima, a tvrdi da je dete izujedao pas.

Zabrinuti lekari su odmah pozvali policiju, a devojčica je, zbog težine povreda, hitno transportovana u bolnicu u Skoplju.

Iz policije je navedeno da je tokom pregleda ustanovljeno da je dete preživelo fizički napad, ali ne i od koga.

Direktor dečje bolnice u Skoplju rekao je da majka i dalje tvrdi da je dete napao pas, ali da se u ceo slučaj uključilo i Tužilaštvo, koje zahteva da se uradi forenzička ekspertiza, kako bi se saznalo kako je tačno devojčica povređena i govori li majka istinu.

Makedonski mediji podsećaju da je početkom januara u Skoplju u bolnici preminula dvogodišnja devojčica iz Kičeva. Njena majka je tvrdila da se dete povredilo u igri, ali je policija istragom otkrila da je devojčica bila žrtva porodičnog nasilja. Otac je osumnjičen da je ubio dete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA