Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivana i Denis razbijali flaše po kafiću u Karlovcu: Ona vređala policajca, pa uhapšena

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivana je omalovažavala i vređala policajca prilikom intervencije u kafiću u Karlovcu

  • 0
Pijana devojka kafić kafana klub Foto-ilustracija: Shutterstock

Ivana i Denis počinili su rusvaj u jednom kafiću oko 22 sata, a Ivana je potom tako izvređala policiju da su je na kraju uhapsili. Prema ovonedeljnoj presudi, sve se dogodilo u maju oko 22 sata u Karlovcu, na Trgu hrvatskih branilaca u ugostiteljskom objektu "Oaza", prenosi Danica.

“Ivana (38) je pod uticajem alkohola od 1,18 g/kg narušavala javni red i mir tako što je sa stola namerno srušila dve pivske boce koje su pale na pod i razbile se, dok je Denis (25) pod uticajem alkohola od 0,69 g/kg namerno, sa istog stola, srušio pivsku bocu koja je pala na pod i razbila se.

Osim toga, Ivana je omalovažavala i vređala policajca prilikom intervencije.

Policajcu Zdravku rekla je: “Baš si pi**ica! Obična pi**ica!”, a nastavila je da narušava javni red i mir i nakon naredbe policijskog službenika Zdravka da prestane s vređanjem i omalovažavanjem. Ona je ipak sve to ponovila”, navodi se u presudi.

Ivana je na kraju uhapšena, pa je noć provela u policijskom pritvoru. Osuđena je na 200 evra kazne i 30 evra troškova postupka. Od kazne joj se odbija 80 evra jer je dva dana bila iza rešetaka.

Denis je kažnjen sa 100 evra i 20 evra troškova postupka. On je dobro prošao jer nije pravio probleme kad su u kafić na poziv osoblja banuli policajci. Presuda je nepravosnažna.

(Telegraf.rs)

Video: Ivković: Pokazao kamenice koje su koristili demonstranti u napadu, procesuirano 38 lica nakon nereda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA