Vreme čitanja: oko 2 min.

Prijateljica ubijenog Saše objavila potresan tekst, evo šta je otkrila o njegovoj ženi osumnjičenoj za ubistvo

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Takođe, u postu se spominje i osumnjičena za svirepo ubistvo Kulišića, njegova supruga, Andrea

  • 1
Saša Kulišić Doboj Foto: Privatna arhiva

Na društvenoj mreži Fejsbuk, prijateljica svirepo ubijenog Dobojlije Saše Kulišića, potresnim tekstom, oprostila se od njega.

U objavi, između ostalog, opisuje se Saša i to kakav je bio kao čovek, prenosi ATV.

"Bio je veseljak, to je prvo što će svako reći o njemu, zračio je dobrotom, voleo je sa prijateljima međusobno si raditi smicalice i bio je veliki radoholičar. O njemu nisam čula, a niti doživela, ijednu negativnost. Ćerka (uhapšena maloletnica od 14 godina osumnjičena da je pomagala u njegovom ubistvu, op.aut.) mu je bila miljenica, a onda je doživeo da ga izdaju one do kojih je najviše držao. Ispravan i dobar otac, kao što je Saša bio, nije zaslužio da ga žena i ćerka drogiraju mesecima kako bi neometano mogle glumiti barabe po gradu, trošiti njegov novac na sramotan način, dok on omamljen spava kući", ističe se u objavi.

Takođe, u postu se spominje i osumnjičena za svirepo ubistvo Kulišića, njegova supruga, Andrea.

"Bila je devojka koja je živela u baraci, bez struje i pitke vode. Saša je bio dobrostojeći lik. Doveo ju je u vilu, dao joj automobile, neograničeno novca, materijalno sve što nije mogla ni sanjati, putovanja, ljubav, stvorili su porodicu, i najvažnije – dao joj je svoje poverenje. Ona je bila i više nego prosečna, dosta detinjasta i ponašala se nezrelo. Uvek sam komentarisala da će ju kćerka (osumnjičena 14-godišnjakinja, op.aut.) prerasti u svim segmentima. Ali on je bio srećan s njom i mi smo ju prihvatali takvu. Bar se činio srećan", navodi se u objavi, te dodaje:

"Nijedno dete ne bi trebalo biti iščupano iz svog doma, od svojih roditelja i sestre, svojih igračaka, haljina i pasa, a Sašina osmogodišnaj ćerka to jeste. I nije jedina, ima ih… ona je u jednom danu ostala bez cele svoje porodice", navodi se u objavi.

Podsetimo, Saša je pronađen mrtav 30. januara u šumi kraj izletišta Preslice pokraj Doboja, vezanih ruku i nogu, sa brojnim ubodnim ranama po telu. Sumnja se da je već neko vreme bio na meti supruge i ćerke (14) te da su ga trovale lekovima.

Dan pre nego što je ubijen ćerka (14) mu je, kako se sumnja, u dogovoru sa Andreom i Draženom, izdrobila tablete u limunadu. Kada je Saša omamljen zaspao, pozvala je majku i Dražena da ih o tome obavesti, ostavljajući otključana vrata kuće, kako bi mogli nesmetano da uđu.

Oni su po dolasku, kako se sumnja, devojčici rekli da ode u dnevnu sobu i zatvori vrata. Omamljenog Sašu su u spavaćoj sobi pretukli do krvi, vezali mu kanapom ruke i noge, a lice su mu oblepili sivom selotejp trakom. Potom su ga ubacili u automobil i odvezli u šumu, gde je dobio četiri uboda oštrim predmetom u predelu stomaka. U šumi je ostavljen da umre...

Nedugo nakon što je telo pronađeno, policija je uspela da locira Dražena i uhapsi ga, a potom je u Banjaluci uhvaćena i Andrea. Dan nakon ubistva privedena je i maloletna ćerka. Svima je određen pritvor.

(Telegraf.rs)

Video: Rekonstrukcija stravičnog zločina u Doboju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    6. februar 2024 | 01:52

    Pet minuta gledam u tastaturu i ne znam šta bih napisala. Prosto,neverovatno i užasno. Dete me je matiralo svojim postupkom. Da je ona makar bila pametnija,bez obzira što je mlada nije teško bilo biti pametnija od ostalih monstruma oko nje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA